Zpět   Damoria > Damoria – Hra > Všeobecné otázky
FAQ Seznam členů Hledat Dnešní příspěvky Označit témata jako přečtená

Odpověď

Nástroje témat Režim zobrazení
Staré 06.07.2009, 09:17   #1
vrnauk
Holobrádek na fóru

Daumen runter Nevhodne chovani hracu?

vcera jsem ve snaze pomoci ceskemu hraci enigma85 napsal jeho utocnikovi -onkelz0011- (nemec) toto: Immediately stop your attacks against player enigma85!

a dnes jsem dostal odpoved:
-onkelz0011- napsal:
-->
heil hitler du kleine juden sau hoffe du weißt was du machst?!? weil du wirst ein große problem haben

a tak se ptam, maji takovi hraci co delat ve hre nebo je nekdo okamzite vymazne? neni to poprve co na me byl nekdo sprosty,ale hajlovat?, to uz je sakra moc!
vrnauk je offline   Odpověď s citací
Staré 06.07.2009, 09:32   #2
Peppe69
Nováček na fóru

Standardní vyhodit ho hajzla

Citace:
Původně odeslal vrnauk Zobrazit příspěvek
vcera jsem ve snaze pomoci ceskemu hraci enigma85 napsal jeho utocnikovi -onkelz0011- (nemec) toto: Immediately stop your attacks against player enigma85!

a dnes jsem dostal odpoved:
-onkelz0011- napsal:
-->
heil hitler du kleine juden sau hoffe du weißt was du machst?!? weil du wirst ein große problem haben

a tak se ptam, maji takovi hraci co delat ve hre nebo je nekdo okamzite vymazne? neni to poprve co na me byl nekdo sprosty,ale hajlovat?, to uz je sakra moc!
Navrhuji okamžitě ho zrušit, ale to mi nemůžem, a ti co můžou raděi vymýšlí jak nám hru co nejvíc znepříjemnit, jako to super úpravu z tržištěm
Peppe69 je offline   Odpověď s citací
Staré 06.07.2009, 09:47   #3
vrnauk
Holobrádek na fóru

Standardní

korespondence jeste pokracuje.... doufam ze ko33 nebo admini na anglickem foru ho zariznou. v opacnem pripade doufam ze se cesi spoji a vymazou ho z mapy vojensky

-onkelz0011- napsal:
-->
komm geh zurück in dein land und spiel weite mit mama...ist besser so für dich

vrnauk napsal:
-->
propagation of Nazisms is against a law of majority of states including German. and I am sure it is also not compatible with the game rules

-onkelz0011- napsal:
-->
meinste ich hab angst vor dir und deine heul nachrichten kannst du dir sparen..aber man kann mal sehn das du keine ahnung von den spiel hast...
Staré 06.07.2009, 10:00   #4
vrnauk
Holobrádek na fóru

Standardní

jeste se chci omluvit za zaslani takoveho prispevku, protoze uz tim, ze jsem to sem predal vlastne porusuju pravidla fora, ale jinak to nejde udelat. bude to tu viset dokud to admini nezedituji a problem nevyresi
Staré 06.07.2009, 10:02   #5
oldskrzat
Junior expert

Send a message via Skype™ to oldskrzat
Standardní

Citace:
Původně odeslal vrnauk Zobrazit příspěvek
korespondence jeste pokracuje.... doufam ze ko33 nebo admini na anglickem foru ho zariznou. v opacnem pripade doufam ze se cesi spoji a vymazou ho z mapy vojensky

-onkelz0011- napsal:
-->
komm geh zurück in dein land und spiel weite mit mama...ist besser so für dich

vrnauk napsal:
-->
propagation of Nazisms is against a law of majority of states including German. and I am sure it is also not compatible with the game rules

-onkelz0011- napsal:
-->
meinste ich hab angst vor dir und deine heul nachrichten kannst du dir sparen..aber man kann mal sehn das du keine ahnung von den spiel hast...
Jestli si mysliš , že se dočkáš odpovědi , nebo nějaké reakce od adminů , nebo moderátorů , tak se pleteš . Nebo žebych se pletl já ? Na vedení tady byli postavený lehčí otázky s případným lehčím řešením , a jaksi jsem se odpovědi nikde nedopídil . Urážku a nevhodné chování nahlaš ale na suport.
oldskrzat je offline   Odpověď s citací
Staré 06.07.2009, 10:06   #6
vrnauk
Holobrádek na fóru

Standardní

no jo, co nadelas, tady to delaji dobrovolnici, co sami maji asi tak cily kontakt se supportem jako my. ale na anglickem foru to resi okamzite. nicmene jsem chtel aby cesi vedeli na co se tu da narazit.

....aaaa broucek uz na me poslal utoky, dorazej 14.7. rano no pripravime mu tu peknou hostinu, asi netusi kolik lidi z okoli mi rado posle posily.
a vsichni co jsou pobliz ho ted muzou krasne zkatovat. ten hoch totiz vetsinou posila do utoku i obranne jednotky

Last edited by vrnauk : 06.07.2009 at 13:52.
Staré 06.07.2009, 11:20   #7
oldskrzat
Junior expert

Send a message via Skype™ to oldskrzat
Standardní

Tady mně nepřekvapí už nic .
oldskrzat je offline   Odpověď s citací
Staré 06.07.2009, 11:23   #8
vrnauk
Holobrádek na fóru

Standardní

no na sporstarny uz jsem v poste narazil a byly takoveho kalibru, ze ted by uz jen maloco mohlo prekvapit. ale tohle, to me opravdu zaskocilo a neuveritelne nastvalo
Staré 06.07.2009, 19:18   #9
Bellian
Kmenový hráč

Standardní

Tak tohle uz je teda opravdu moc. Pevne doufam, ze se [clubber] ozve a daneho hrace zabanuje!!!

PS: Def uz je pro Vrnauka na ceste :-).

"Neni tak hrozne, aby hur nebylo."
Bellian je offline   Odpověď s citací
Staré 06.07.2009, 19:45   #10
vrnauk
Holobrádek na fóru

Standardní

no anglicky support reagoval okamzite, vzal si moje ID, pozadal at tu postu nemazu a jeste editoval prispevek a vymazal vse nevhdone -
http://en.board.bigpoint.com/damoria...d.php?t=117733
tak uvidime jestli s nim neco udelaji. zatim akorat rozesila nesmyslne utoky kam se da a kazdemu nadava do zidovskych ..... a plive i jine nacickovske lahudky. zrejme je mimo sebe
Odpověď

Nástroje témat
Režim zobrazení

Pravidla přispívání
Můžete zakládat nová témata
Můžete vkládat nové příspěvky
Můžete vkládat přílohy
Můžete upravovat své příspěvky

vB code je Zapnuto
Smajlíky jsou Zapnuto
[IMG] kód je Zapnuto
HTML kód je Vypnuto
Přejít do sekce

Zobrazený čas je GMT +1. Aktuální čas : 13:20.

Běží na: vBulletinu Verze 3.6.8
Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.