Staré 25.03.2009, 15:11   #1
Ctibi
Praktikant na fóru

Standardní věk vývojářů

cau. celkem by me zajimalo kolik let je vyvojarum teto hry a od kolika let se jim clovek muze stat, jelikoz dosavadni zmeny mi prijdou, jako kdyby vsem bylo okolo 17 a ridili se heslem: kdyz ja nejsem nejlepsi tak nebudou ani ostatni. A administratorum bych poradil, aby se sebou neco udelali, jelikoz pokud nejsou schopni ani 3 den po uprave hry nic sdelit hracum, tak tu nemaj co delat a bylo by moudre nahradit je schopnejsim personalem, ktery umi komunikovat s lidmi a neni zde na foru jen proto, aby cetl reakce hracu na zmeny.
Ctibi je offline   Odpověď s citací
Staré 25.03.2009, 15:15   #2
revas11
Nováček na fóru

Standardní

plne sohlasim je to od nich sproste.snad jak kdyby jsme byli naky odpad pro ne.
revas11 je offline   Odpověď s citací
Staré 14.10.2009, 21:08   #3
honzajc1
Holobrádek na fóru

Standardní

Stoprocentni souhlas Ctibi.
Jednani jak s .. ..
honzajc1 je offline   Odpověď s citací
Staré 16.10.2009, 19:32   #4
JohnyWalker_cz
Nastupující autor

Standardní

Už se zdálo, že se hra začíná ustalovat a našel se nový smysl hry- zbourat si jeden nebo více zámků a postupně obsazovat senátorama šedé zámky a za získané suroviny zvyšovat sílu hlavního zámku. Vývojáři asi nesledují vývoj hry protože i já jsem byl nucen občas poslat SMS, abych suroviny stačil rychle spotřebovat. Teď v žádném případě SMS nepošlu. Zabral jsem zámek zaplatil 10 zlatých a suroviny nikde a co horší 36 mega co jsem měl na skladě je fuč.

Lépe by udělali, kdyby např. se občas objevovaly třeba oranžové zámky o které by rytíři sváděli boje. Něco podobného jako NPC lodě ve Seafight.
JohnyWalker_cz je offline   Odpověď s citací
Staré 30.10.2009, 08:40   #5
robdodo
Nováček na fóru

Böse

Citace:
Původně odeslal JohnyWalker_cz Zobrazit příspěvek
Už se zdálo, že se hra začíná ustalovat a našel se nový smysl hry- zbourat si jeden nebo více zámků a postupně obsazovat senátorama šedé zámky a za získané suroviny zvyšovat sílu hlavního zámku. Vývojáři asi nesledují vývoj hry protože i já jsem byl nucen občas poslat SMS, abych suroviny stačil rychle spotřebovat. Teď v žádném případě SMS nepošlu. Zabral jsem zámek zaplatil 10 zlatých a suroviny nikde a co horší 36 mega co jsem měl na skladě je fuč.

Lépe by udělali, kdyby např. se občas objevovaly třeba oranžové zámky o které by rytíři sváděli boje. Něco podobného jako NPC lodě ve Seafight.
mohu potvrdit 10 zlatek v pr... a suroviny nikde
robdodo je offline   Odpověď s citací
Odpověď

Nástroje témat
Režim zobrazení

Pravidla přispívání
Můžete zakládat nová témata
Můžete vkládat nové příspěvky
Můžete vkládat přílohy
Můžete upravovat své příspěvky

vB code je Zapnuto
Smajlíky jsou Zapnuto
[IMG] kód je Zapnuto
HTML kód je Vypnuto
Přejít do sekce

Zobrazený čas je GMT +1. Aktuální čas : 13:18.

Běží na: vBulletinu Verze 3.6.8
Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.