mám takovej menší problém. Ve hře se mi objevilo, že mohu využít vícenásobný banking. Rozhodl sem se ho zkusit, vybral sem si měnu a druh platby "převodem" Vše sem řádně vyplnil a po všech krocích se mi vygenerovala zprava s číslem učtu a číslem pro příjemce. Najel sem si na internetové bankovnictví a dal příkaz k úhradě. Dneska sem se díval na účet a transakce se zdařila a i daná častka mi byla odečtena a to už podle výpisu 30.10.2009 Doposud mi ale nebylo na můj účet ve hře poslano uridium (doufám, že přijde dvojnásobné když mám na profilu ve hře možnost vícenasobného bankingu ale při platbě sem vlastně platil jen za poloviční častku co se mi tam zobrazila)
převod z účtu až do připsání uridia na konto trvá 5-10 pracovních dnů, vydrž uridium dorazí, bohužel zrovna převod z účtu je nejdelší cesta k získání uridida/balíčků
Mizho : nějaký problém s platbou na DO? buď konkrétnější
Feronic : zrovna jsem tady byl, věděl jsem a napsat je maličkost
btw od 1.11. jsou v platnosti nějaké úpravy v zákonech české republiky ohledně délky převodu mezi bankami takže i platba převodem by se měla o trochu urychlit
Mizho
Pokud ti Uridium nepřišlo tak jsi asi neměl dostatek peněz na účtu.
Při této situaci se transakce stornuje a není možné aby ti peníze byli odečteny.