Zatím mám za sebou pouze Alfu a Betu, nyní dělám Gammu. Vše jsem zatím dělal x1 až na Protegity ,ty jsem jel x2 a x3 ,abych je co nejdříve nahnal do rohů.
Na Sibelonity a Kristaliny jsem měl:
1 konf. full speed v lodi
celkem 19 - 21 LF 3
zbytek štíty
2 konf. 10 štít
5 rychlost
31 LF3
na začátku všechny nahnat do chumlu ,nakliknout a kroužit, když začne utíkat do rohu ,dohonit na 1 konf. a dodělat. Doděláš ho nejspíše někde u rohu proto počkám až se ke mě přiblíží chumel ,potom kliknu na minimapě někam za chumel doprostřed mapy tak ,abych skupinu jenom "líznul " ,nakliknu -mám zaměříno doletím doprostřed mapy a opravuji se ,jak se chumel přiblíží tak opět kroužit až žádný nezbyde

. Pozor na naklikávání ,pokud se strefíš špatně a vlítneš doprostřed chumlu....

Pozn. pokud Ti utíká NPC do rohu,přestat střílet raketama ,jenom lasery , držet se v "šikovné " vzdálenosti a NPC po Tobě nestřílí. (mimo Protegitů)
ty necháš do rohů zaletět.
Protegiti:
1 konf. stejná
2 konf. 31 LF 3
10-11 gen . rychlosti
zbytek štíty
Protegity nahoním do chumlu ,naženu do rohu, buď do levého dolního nebo pravého horního ( utíkají do opačných), nakliknu a potom úhlopříčně před nimi couvám na 2 konf. a střílím vším co mám. x2 , x3.Až všechny rozeženu do rohů ,přenastavím konf. na bitevní ( full štít a LF 3) a jdu je dodělat do rohů. Setřelím několik a poodlétnu se opravit a opět.
Toto mě fungovalo v poho v Alfě a Betě.V Gammě jsem šetřil U na to ,až přijdou Protegiti,abych naklikal nějaký HP.
Je to asi vše , jistě se to třeba od ostatních liší ,ale mě to zatím vyhovovalo.