|
24.06.2009, 12:11
|
|
|
Supporter
|
Diskuze - Více ochrany pro nové hráče
Tu mate moznost diskutovat na danu temu.
|
|
|
24.06.2009, 13:21
|
|
|
Aktivní autor
|
jako predem se omlovam ,nechci rejpat nebo tak ale ..
Proc tu budem řešit neco co si myslim že vubec neni otazka ktera by nas hrače nejak obtežovala či zajimala, myslim si že jsou ve hře jine podstatnejsi otazky ktere by se meli řešit..
Neni to nahodou tak že se množí , stižnosti (a pláč) "malych" (a nejenom levlem) novych hracu ze je porad nekdo potapí?
a BP na to chce reagovat ,aby si udržela tyto potencialni zakazniky?
OK ..nevidim na tom nic nelogickeho a špatneho (je to komerční projekt a ne charita) ale pro to resit tady?
oni zakaznici ok terych se zminuji se totiž tady na foru myslim moc neobjevuji a kdyz vyjmecne ano tak jen maximalne zakřičí "me to nejde" a nebo "co mam delat"...
Myslis si že takove entity tady budou psat navrhy??.. a pokud uz vyjmecne ano (očemž silne pochybuji) myslis si že budou aplikovatelne??
ja si to nemyslim..
(ted premejslim jestli to mam vubec odeslat..jestli to ma vubec nakou informacni hodnotu)
nwm.. send.....
5.8.09 / 14:20 /73lv
Last edited by -manofdeath- : 24.06.2009 at 13:29.
|
|
|
24.06.2009, 15:23
|
|
|
Nastupující autor
|
Reakce
souhlasím s -manofdeath- (alespoň ve většině :-)) ...když chtějí nováčci ochranu, tak ať zatnou zuby a chvilku vydrží sami a následně se přidají do nějakého lepšího klanu,který je podpoří -> zlepšovat jim systémově ochranu nevidím jako řešení ... výsledek bude stejný jako doposud -> po ukončení ochrany je někdo párkrát sestřelí... oni si tu zabrečí a přestanou hrát ... s hráči, kteří nevydrží nějaké to sestřelení, nemá cenu ztrácet čas (většinou to jsou stejně děti..bez urážky ;-) )
Jinak abych doplnil...Tak novou ochranu pro nováčky naleznete zde
Last edited by ALWAR : 24.06.2009 at 16:10.
|
|
|
24.06.2009, 16:19
|
|
|
Board Admin Deepolis
|
Podle me je ochrana novacku potrebna, protoze hodne lidi, prave ve veku, kdy preci za kazde sestreleni, jsou hraci teto hry. A proto chapu BP, ze se snazi si tyto hrace udrzet. Tot vse.
|
|
|
24.06.2009, 17:23
|
|
|
Nastupující autor
|
Dodatek
Njn ... můj názor je ovlivněn 3mi lety pomoci hráčům a prostě oni mají neuvěřitelný přístup (hlavně ti hodně mladí)... abych to tak nějak shrnul, tak jsou neuvěřitelně nevděční..., když jim podás pomocnou ruku, tak příště chtějí rovnou záchrané lano a td...
Rád hráčům pomáhám, ale už se mi vytvořila menší alergie na "dej dej dej" přístup 
|
|
|
24.06.2009, 17:59
|
|
|
Board Admin Deepolis
|
Ja delal EM, GM, HEM a Admina na Lineage 2 serveru. To sami. Za pomoc ani nepodekovali a kdyz jsi neudelal to co chteli, hned jsi za *****, supportera a cloveka, co nema nikoho rad.
|
|
|
04.07.2009, 15:16
|
|
|
Nováček na fóru
|
podle mě by se měla ochrana vztahovat jen na lodi lovící NPC a sběrače,pokud zaútočí na druhého měl by o ochranné pásmo přijít,tahle výhoda by se mu měla obnovit až když přijede do stanice,a opětovně zaútočí příjde oni zas až do příjezdu ke stanici ,máte chránit nováčky ale pokud si někdo koupí elitu hlavně proto aby si tu na slabších léčil komplexy pak nevím proč by měl mít právo na ochranu jen proto že má nízký level,ne všichni mají možnost začít hned s elitní lodí,a právě ti by měli mít možnost hrát v klidu na začátku,já osobně mám ve hře level 52 a elitní lodˇto říkám proto aby si někdo nemyslel že tu píše někdo kdo by chtěl něco pro sebe
|
|
|
29.10.2009, 19:32
|
|
|
Nováček na fóru
|
Do ted jsem hral hlavne west a az ted jsem objevil tuhle hru. Dle meho nazoru neni nutne chranit systemove novacky,ale nebylo by od veci,aby se napriklad omezila moznost utoku na mnohem slabsiho hrace. Jako je to u west.Zatnout zuby umim,ale ve chvili kdy me v jeden den slozilo 6 hracu,ja si za opravy vyplacal veskery Helix a musel zacit opet od zacatku ,tak to me fakt znechutilo a skoro jsem s tim seknul. Jsem na 19 urovni a vsichni kabrnaci co utocili meli level od 70 do 90. Ikdyz to hraju jen par dni,tak uz mi doslo,ze boj nema cenu s hracem o 20 lvl vyse natoz bojovat s nekym kdo je o 50lvl vys.....
Pokud by se nemohlo utocit na hrace,kteri jsou o 20-30lvl nize,hre by to urcite pomohlo. Ti co jsou odvazny a utocej jen na opravdu slabe by stale meli sanci nekoho mrzacit,nebot hrace o 20lvl nize porazi a ti co radeji bojuji s rovnocennymi souperi,tak tech se to nedotkne.
|
|
|
29.10.2009, 19:50
|
|
|
Moderator Deepolis
|
Když jsem začínal já, žádný ochrany nebyly, byly jen 2 zony a do 10 lvl se nesmělo útočit, hodněkrát jsem zažil že mě setřelili, ale je to jen o tom, nebrečet, zatnout zuby a pokračovat dále, dneska už si moc lidí netroufne mě napadnout, nejvíce se mi líbí hráči, kteří brečí, že je někdo sestřelí, ale co chvíli vidím někoho do 20 lvl u stanice nexx, jak jezdí a krade vraky lvl 60 a výš !! To se potom není co divit že je pošlou na dno !! Dělám to samé, pokud krade, nemá co dělat v mé blízkosti !!
klan : --1CC--
Aliance : 1CC
Jsem velitel a diplomat alince 1CC.
|
|
|
29.10.2009, 21:07
|
|
|
Holobrádek na fóru
|
ale vem to tak ze treba ja si klidne obchoduju nebo si likviduju prisery a nikomu se nepletu do cesty, asi jsem moc slusnej
jen mi zneprijemnuji zivot ti co mne pronasleduji, proste neprovokuji, staram se o sve, PVP primo nesnasim a stejne do mne jedou
ale asi je problem ze ti dotycni jedou do kohokoliv, kdo se jim namane.....
rad bych se venoval JEN ochodu, ale jaksi hra je nastavena tak, ze bez expeni v PVM to nejde.... coz mne docela stve
|
|
|
| Nástroje témat |
|
|
| Režim zobrazení |
Lineární režim
|
Pravidla přispívání
|
Můžete zakládat nová témata
Můžete vkládat nové příspěvky
Můžete vkládat přílohy
Můžete upravovat své příspěvky
HTML kód je Vypnuto
|
|
|
Zobrazený čas je GMT +1. Aktuální čas : 05:15.
|