Staré 03.09.2009, 16:16   #1
-wohanka77-
Nováček na fóru

Standardní Od všeho trochu

Zdravim měl bych pár otázek.

1. UH - Beru to že hráčum klesá UH, ale proč mi po konci sezony klesne UH u hráčů z talentem 5 z 18 na 4 ?

2. Střelci panalt - prosím kde se to dá nastavit ?

3. Strategie - nastavení bank 1 až bank 5. Tak tohle jsem nepochopil vůbec, asi proto že v těchto boxech mi nic nastavit nejde. Kde dělám chybu ?

4. Zápasy - I když má soupeřův tým nastavené formace / špion / tak neustále vyhrávám 3:0. Soupeř vůbec nenastoupil. Proč soupeř nenastoupil a proč mi teda v tomto případě UH klesá ?

5. Klub - Chtěl bych vstoupit do klubu. Co se stane když klub nebude mít dostatek členů a sezona se nerozehraje? Hrají se případně jiné zápasy ?

6. Prodej - Kdy mohu prodat hráče v dražbě a né jen agentovi ?

Za případné odpovědi a rady předem díky.
-wohanka77- je offline   Odpověď s citací
Staré 04.09.2009, 14:56   #2
Dragik
Board Admin Soccer, Hockey

Send a message via ICQ to Dragik
Standardní

Nápověda ke hře je zde: http://help.bigpoint.com/index.es?si...44f7b6b765874a

pokusím se odpovědět na všechny otázky:

1. odpověď najdeš zde dole: http://help.bigpoint.com/index.es?si...44f7b6b765874a

2. Pro každou formaci můžeš individuálně určit, kdo má chodit na buly. K tomu slouží tlačítko s šipkou nahoru a dolů přímo pod formací. Červeně označený hráč je hráč na buly. (penalty)

3. Na ledě můžeš nastavit pět různých strategií tvých hráčů. Jednu strategii můžeš přiřazením nastavit jako defaultní. Během hry pak můžeš střídat strategie online. Určení strategií je velmi důležité, protože tak můžeš přesně stanovit, jak se budou tvoji hráči na ledě chovat.
Měl by sis nejprve všimnout strategické tabule. Červené kruhy se žlutými čísly označují tvoje hráče. Čísla označují následující pozice:
  • 1 = LK
  • 2 = C
  • 3 = PK
  • 4 = O
  • 5 = O

Každá strategie se může skládat až z 5 různých postavení. Hraje se vždy zprava doleva! Zohledni to při tvých návrzích ofenzivních a defenzivních strategií! Vyber si úložný box a přesuň hráče na pozici, na které mají stát, a ulož ji tlačítkem "Record". Červené políčko se změní na zelené. Pak přejdeš na další políčko a přesuneš hráče dál. Nezapomeň uložit toto postavení pomocí tlačítka "Record". Když takto sestavíš celou strategii, můžeš se na celý průběh podívat pomocí tlačítka "Play". Důležité: Nezapomeň uložit strategii (tlačítko "Uložit")!

Dole můžeš nastavit chování mužstva. Tedy perfektní strategii, aby měl tvůj tým co největší úspěch.

Každá změna šesti strategických parametrů může mít velký vliv na chování hráčů ve hře. Jaké důsledky jednotlivá nastavení mají, musíš zjistit sám.

Můžeš uložit až pět různých strategických variant. K tomu máš vpravo dole na výběr různé úložné boxy. Pokud jsi premium uživatel, máš k dispozici další strategický box - asistentský box. Ten je používán automaticky, když zapomeneš přiřadit strategii. Každé strategii můžeš také dát libovolný název.

Nezapomeň strategii uložit (tlačítko vpravo dole)!

4. Pokud soupeř nenastoupil, tak nemá pomocného trenéra, který by za něho přiřazoval sestavu a strategii na plánovaný zápas, tudíž vyhrávaš kontumačne.. Proč klesá UH? Kdyz hraci dlouho nehraji, tak nejsou motivovani. Pokud nechces, aby to klesalo, kup si trenera motivace (doporucuji )

5. Já, jelikož xvichj má problém s pc a nevím, jaká bude jeho budoucnost s hráním manažera hokeje, začal jsem hrát hokej a příští sezónu poběží klub CzechClub, který běží ve fotbale a slibuje velké výhry , proto Tě rádi přijmeme!

6. Pokud chceš hráče prodat na trh a ne agentovi, musí mít nad 75bodů zkušenosti, jinak ho prodáváš agentovi..

Pokud Ti něco chybí nebo máš další potíže, klidně piš
Klub: CzechClub (zakladatel) - mgsoccer.wz.cz
Dragik je offline   Odpověď s citací
Staré 06.09.2009, 03:58   #3
nightfair
Praktikant na fóru

Standardní

..ja bych dodal pouze jednu vec ohledne nastaveni strategie,tlacitka RECORD a PLAY normalne funguji,ale pokazde kdyz jsem to chtel ulozit,jednoduse to neslo,a az tady jsem se docetl,ze pro ulozeni je treba zmenit rec na anglictinu a pro ulozeni pouzit anglicke SAVE,pak je to v poradku..,vyzkousel jsem a funguje to,na druhou stranu a to uz je jen takova perlicka,po nastaveni strategie jsem v lize(7.liga)z 5ti zapasu vsech 5 projel,tak se jeste mam hoooooodne co ucit..
nightfair je offline   Odpověď s citací
Staré 06.09.2009, 15:37   #4
Dragik

Standardní

Citace:
Původně odeslal nightfair Zobrazit příspěvek
..ja bych dodal pouze jednu vec ohledne nastaveni strategie,tlacitka RECORD a PLAY normalne funguji,ale pokazde kdyz jsem to chtel ulozit,jednoduse to neslo,a az tady jsem se docetl,ze pro ulozeni je treba zmenit rec na anglictinu a pro ulozeni pouzit anglicke SAVE,pak je to v poradku..,vyzkousel jsem a funguje to,na druhou stranu a to uz je jen takova perlicka,po nastaveni strategie jsem v lize(7.liga)z 5ti zapasu vsech 5 projel,tak se jeste mam hoooooodne co ucit..
Děkuji za dodatek, teď jsem kontaktoval techniky, aby se na to mrkli
Staré 07.09.2009, 03:11   #5
nightfair
Praktikant na fóru

Standardní

..rado se stalo
nightfair je offline   Odpověď s citací
Staré 11.10.2009, 19:12   #6
.bulva.
Holobrádek na fóru

Lächeln Světový pohár a strategie

ČAU CHCI se Zeptat ten světový pohár když něco vyhraju např 1.místo tk vážne získám 1 000 euro??A ted to důležitější chci si nastavit strategii jako způsob hry ale nejde to jako dám např bank 2 udělám si to žejo těch pět pohybů dám uložit a pak odejdu z tý strany a zase se tam vrátim a strategie nikde,dík za odpověd čau
.bulva. je offline   Odpověď s citací
Staré 11.10.2009, 19:20   #7
.bulva.
Holobrádek na fóru

Cool Akcie

A ještě bych se chtěl zeptat na akie můžete mi prosim vás někdo vysvětlit jak fungují dík čau
Staré 12.10.2009, 09:40   #8
Dragik

Pfeil

Citace:
Původně odeslal .bulva. Zobrazit příspěvek
A ještě bych se chtěl zeptat na akie můžete mi prosim vás někdo vysvětlit jak fungují dík čau
1. SP vážně vyhraješ 1000euro, ale je to malá pravděpodobnost, že se k tomu dokopeš, musíš investovat i své peníze, abys vyhrál rychleji, bez peněz to trvá dlouho... a ještě pikantní info - pokud v průběhu SP nedostanes od souperu gola, muzes dostat 10.000euro

2. Zde je chyba, technici jsou o tom informovani, nastav si jiny jazyk, treba anglictinu nebo nemcinu, pak si uprav tu strategii a uloz, ukladat v ceskem jazyce to nejde, ale cizim ano...

3. Akcie fungují jako v normálním světě, kde při nákupu akcií musíš věřit tomu týmu, že bude prosperovat a díky tomu se jeho akcie zvýší. Treba si koupis 10.000 akcii za 80dolaru s virou, ze ten tym bude prosperovat a za dva tri mesice tym bude mit akcii za 250 (napriklad), takze ty jsi investoval svych 800.000dolaru na 10.000akcie, jsi tim padem o par mesicu pozdeji vydelal o 1.700.000 dolaru navic. Zde platí, cim vic budes mit akcii, tim rychleji ziskas dostatek penez... Nejvetsi riziko je v dobe vyuctovani, kdy tym muze ztratit licenci a ty tak o penize prijdes.. zde opravdu plati verit tomu tymu..

Akcie - to je dlouha kapitola a urcite se najde nekdo, kdo tomu rozumi lepe ..
Staré 12.10.2009, 18:50   #9
.bulva.
Holobrádek na fóru

Lächeln DÍk

Dík moc a ještě bych se chtěl zeptat jak si napsal to prosperovat to si myslel jako že ten tým bude vyhrávat a nebo že ostatní týmy budou kupovat akcie toho týmu kterému "VĚŘIM" dík za odpověd
Staré 12.10.2009, 18:56   #10
.bulva.
Holobrádek na fóru

Beitrag ....

A jenom se chci ještě zeptat já pořád vyhrávám ale akcie mi šli dolu je to normální ?dík
Odpověď

Nástroje témat
Režim zobrazení

Pravidla přispívání
Můžete zakládat nová témata
Můžete vkládat nové příspěvky
Můžete vkládat přílohy
Můžete upravovat své příspěvky

vB code je Zapnuto
Smajlíky jsou Zapnuto
[IMG] kód je Zapnuto
HTML kód je Vypnuto
Přejít do sekce

Zobrazený čas je GMT +1. Aktuální čas : 13:09.

Běží na: vBulletinu Verze 3.6.8
Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.