2009.10.06 Zadání nabídky pro hráče Jamal Stoll (49840076) -5.641.061 $
2009.10.06 Zadání nabídky pro hráče Ron Smith (30487129) -6.201.430 $
a ted nemam ani hrace ani penize.....
Pánové moderátoři ..prosím o vysvětlení ..děkuji..diky
Pánové, prosím o Vaše ID teamu, prořeším to s techniky... Jeste nez jim pisnu, chci vedet, zda jste pri posilani nabidky obdrzeli zpravu, ze Vase nabidka je nejvyssi? Pokud ano, nebyl to treba junior misto seniora?
Klub: CzechClub (zakladatel) - mgsoccer.wz.cz
Pánové, prosím o Vaše ID teamu, prořeším to s techniky... Jeste nez jim pisnu, chci vedet, zda jste pri posilani nabidky obdrzeli zpravu, ze Vase nabidka je nejvyssi? Pokud ano, nebyl to treba junior misto seniora?
Tak u me je uz vse v poradku....pred hodinou se mi vse prevedlo......sice se spozdenim jednoho dne ale prece.....jinak dekuji za ochotu ..dik ...
POtřebuji vedet, zda jsi nakupoval v trhu amateru nebo profiku
v aukci ..tedy profici...u vsech jsem dostal hlasku o nejvisi nabidce .....pozdeji jsem mozna byl prebit lepsi nabídkou....ale protoze stranku s aukcemi hracu s blizici se uzaverkou nemuzu nacist tak nevim jak jsem dopadl....
vim ze to neovlivnis ale stejne jako v formuli(ktera jiz delsi dobu nefunguje) i zde se zacinaji kupit chyby
v aukci ..tedy profici...u vsech jsem dostal hlasku o nejvisi nabidce .....pozdeji jsem mozna byl prebit lepsi nabídkou....ale protoze stranku s aukcemi hracu s blizici se uzaverkou nemuzu nacist tak nevim jak jsem dopadl....
vim ze to neovlivnis ale stejne jako v formuli(ktera jiz delsi dobu nefunguje) i zde se zacinaji kupit chyby
dekuji za odpoved
I po znovu prihlaseni do hry se ti to tam neobjevuje? Jakmile aukce skonci, zmizi to tam...
Klub: CzechClub (zakladatel) - mgsoccer.wz.cz