![]() |
|
|||||||
| FAQ | Seznam členů | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená |
![]() |
|
|
Nástroje témat | Režim zobrazení |
|
|
#1 |
|
Nováček na fóru
|
Zdárek,
jak již zminuji v titulu tohoto postu, tak nabirame nove cleny do naseho klubu.. Jsme vcelku na peknem umisteni (momentalne 5. misto) a myslim si, ze jsme rychle se rozvijejici a dobry klub. At jsi novacek nebo jsi pokrocily hrac, at jsi bez klubu a nebo v jinem klubu kde treba nejsi spokojeny se spoluhraci, tak nevahej a oslov nas :-) Treba cekame prave na tebe.. Muzeme ti nabidnout zazemi naseho klubu... Preji prijemne hrani |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Praktikant na fóru
|
a jeke jsou nake vyhody jako podleme je zbytecny jako chodit do klubu když to nema žadny nevyhody a žadne komunikace neni
|
|
|
#3 |
|
Expert na fóru
|
Kýrosek, komunikace se dá vlastnoručně vyrobit. Slyšel si například o blueboardu??
|
|
|
#4 | |
|
Nováček na fóru
|
Citace:
Když to vezmu všeobecne, tak někdo do klubu třeba chce. Chce třeba do dobreho klubu a třeba se taky chce podílet a zasloužit se o to, že klub bude třeba na prvním místě. Někdo prostě chce být v dobrém klubu... Pokud si pročteš tohle forum, tak zjistíš, že momentálně nejsou žádné extra výhody pro ty, co jsou v klubu. třeba se to časem změní. Třeba i ty časem budeš chtít do nějakého klubu. Až ho budeš vybírat, tak si myslim, že nebudeš chtít do klubu na posledním místě, který bude o jednom hráči a 300 bodech :-) |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nováček na fóru
|
Já bych do klubu šel. Jsem nový, skore zatim 3x WIN, 1x LOST.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Praktikant na fóru
|
ja nai bobek sem z SarkaTeamBoxHavirov
|