![]() |
|
|||||||
| FAQ | Seznam členů | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená |
![]() |
|
|
Nástroje témat | Režim zobrazení |
|
|
#1 |
|
Nováček na fóru
|
Zdarec zajímalo by mě jestli se má nějak diskvalifikovat boxera ze zapasu kterej pouziva hlavičku nebo ranu pod pas....divaci vzdycky tak bucej jako by to bylo proti pravidlum....
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nováček na fóru
|
muzes byt diskvalifikovan ale nevim za jakych okolnosti
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nováček na fóru
|
mě se několikrát stalo,že mi protivník dal hlavičku,nebo ránu pod pás a zápas byl ukončen a já vyhrál. Tak nevím ale radši to nepoužívám.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nováček na fóru
|
Prej je to tam dáno schválně.jako finta.Jednou jsem použil rána pod pás nic.Podruhé jsem byl diskvalifikován.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nováček na fóru
|
dyž to použiješ a protivník nepadne, jsi diskvalifikován, dyž ho sejmeš, vyhrál si a rozhodčí si toho nevšim
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nováček na fóru
|
tak to je a tak to bude, je to votestovaný
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Nováček na fóru
|
mno... tk to bjude husttý...!!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nováček na fóru
|
muzu se zeptat???jak zvisim svou vydrz neboli zivot v zapase???cim to je ze ja mam jen 70 a manik co ma stejnej level jako ja ma treba 600??
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior expert
|
můsíš trenovat ck
![]()
Když se zaseknete u zkoušek a nechce to znuvu rozjet od začátku napište na podporu. Když se zaseknete na mapě, tak udělejte dvě věci nejprvé vyčistit PC a změnit prohlížeč a když to ještě nepůjde, tak napište na podporu. Zde Vám nikdo s tím nepomůže.
|
|
|
|
![]() |
| Nástroje témat | |
| Režim zobrazení | |
|
|