Zpět   Seafight > Seafight - Hra > Obecné dotazy
FAQ Seznam členů Hledat Dnešní příspěvky Označit témata jako přečtená

Odpověď

Nástroje témat Režim zobrazení
Staré 02.11.2009, 07:44   #1
.judaspriest.
Junior expert

Standardní Ne- možnost nakliknutí lodě pod tortugou...

Zdravím - již během akce jsem si všimnul že loď používající světlo z tortugy nejde označit tak jako dříve... Tajně jsem doufal že to je jen nějaký " trik" po dobu akce ale dnes ráno jsem s hrůzou zjistil že ty potvory nejdou nakliknout stále..... Pokud se jedná o trvalý update - tak jsme mě / a spoustu / dalších nakrkli..... Tortuga kradoucí glitzy ponorkám šla " potrestat".. a i při akcích nebo i normálním sběru šla prostě topit... současný stav bych popsal větou z klasického díla.. " to je hnus velebnosti"

Tak jen doufám že možnost označení lodě pod světlem se nám vrátí..... :-(
Btw. a bylo by milé o tom i ofic. informovat že došlo k nějaké změně ovlivňující hru.....
Eli level: co já vím... 7 ?
.judaspriest. je offline   Odpověď s citací
Staré 02.11.2009, 09:14   #2
MnoukandoKorzar
Holobrádek na fóru

Avatar uživatele MnoukandoKorzar

Standardní Souhlas

Nemůžu nic jiného než souhlasit s předchozím příspěvkem... Drzost některých "tortug" neznala mezí už před akcí, ale byla aspoň nějaká možnost takového hráče zaměřit a poslat ke dnu, protože neviditelnost a nezranitelnost prostě není jedno a totéž... Při akci jsem ( a asi nejen já) skřípal zuby, že nemůžu nějakou tu tortugu zaměřit, ale bral jsem to jako NEHLÁŠENÉ zpestření - pokud tato situace ovšem zůstane i nadále, dočkáme se během pár týdnů leda tak toho, že se všichni budeme plavit pod světlem z tortugy...
Jestliže za "akci Dýně" jsem ochotný dát BP palec nahoru, za tohle "vylepšení" (doufám že dočasné) jde palec dolů...
MnoukandoKorzar je offline   Odpověď s citací
Staré 02.11.2009, 10:10   #3
79nikita
Nováček na fóru

Standardní

taky souhlásim s timto,melo by se to dát jako oficiální zpráva ..at už to dopadne jakkoliv..ale je pravda že by to melo byt po staru..takhle je to špatné..
79nikita je offline   Odpověď s citací
Staré 02.11.2009, 10:57   #4
Cody.2
Výjimečný talent

Standardní

spousta hráčů si na toto stěžuje a já jsem jedním z nich není to potom už úplně jedno co berou , dříve se musela rozhlížet jestli není v okolí nějaká loď která by ji mohla potopit a teď je to jedno - není možno zaměřit. Také jsem světlo měl a zkusil jsem to na enemy´s mapách a bylo fajn koukat jak se ženou a krást jim to před nosem ale jinak bych byl móóóóc pro aby se stav navrátil do předchozího stavu.
Cody.2 je offline   Odpověď s citací
Staré 02.11.2009, 15:03   #5
ovocnyknedliky
Holobrádek na fóru

Standardní

Pánové a je fér když loď kterou nevidíte pokaždé přesně zasáhnete? Je pravda, že mi to taky vadilo, ale na druhou stranu jak jinak se mají nováčci dostat nahoru, když pominu možnost valit do hry kupu peněz.
ovocnyknedliky je offline   Odpověď s citací
Staré 02.11.2009, 15:11   #6
milosh18-ČR
Obyvatel fóra

Send a message via Skype™ to milosh18-ČR
Standardní

TAKY S TIM SOUHLASIM POKUD MI NEKDY V BUDOUCNU OPET MAPA PUJDE NACIST A BUDU MOCI ZASE HRAT A SVETLO Z TORTUGY NEPUJDE ZAMERIT TAK UDELAM JEDINE JEDEN UCET BUDU MIT STALE POD SVETLEM A BUDU JEN KRAST.odejdu z cechu abych nedelal cechu a alianci problemy .ukradnu si lod budu ujizdet a cestou koupim dalsi svetlo a pak na me nemuzou a budu vysmaty az po usi
podle me to nema logiku

edit Ravendhi: Přečti si prosím pravidla fora a to, jak mají příspěvky a text vypadat, děkuji.

Last edited by Ravendhi : 02.11.2009 at 17:18.
milosh18-ČR je offline   Odpověď s citací
Staré 02.11.2009, 15:17   #7
hunter95.cz
Holobrádek na fóru

Send a message via Skype™ to hunter95.cz
Böse

Já jsem taky proti tomu aby byly tortugy nezaměřitelné protože toho plno lidí využívá a tím kradou velké lodě např.: Flye , Tiamaty a almiranty a když nejdou zaměřit tak se tomu vůbec nedá nijak zabránit takže taky s tímhle nesouhlasím

Herní level : 14 / Elitní level : 8 + Crystal Queen + Elcano + Venom / BZtek : 5 440 031 / Děla 50 librák : 126, 55 librák : 57 / Cech : ::: SCORPIONS :::CZ / Aliance : The Brethren of the Coast
hunter95.cz je offline   Odpověď s citací
Staré 02.11.2009, 15:50   #8
ovocnyknedliky
Holobrádek na fóru

Standardní

Tak vysoko jako vy nejsem, ale pokud tomu rozumím lodě se dají krást i před tím a tím jak na loď vystřelí přeci o světlo příjde. Takže tento argument nechápu.
ovocnyknedliky je offline   Odpověď s citací
Staré 02.11.2009, 15:52   #9
Mr.S1lent.cz
Junior expert

Send a message via ICQ to Mr.S1lent.cz Send a message via Skype™ to Mr.S1lent.cz
Standardní

Take souhlas. Chci aby se s tim neco delalo. Prave mame war a nepritel pod tortugou si klidne muze stat vedle nasi kupky a nikdo z nas ho nema sanci zamerit.
Pounders: 105 eli (a co jako? )
EP: 8.457.233 EP
Elite ships: 9 eli lvl + Riptide + Black Mojo + Elcano
Level map: 15 lvl

© 2009 by ATP
Mr.S1lent.cz je offline   Odpověď s citací
Staré 02.11.2009, 16:57   #10
milosh18-ČR
Obyvatel fóra

Send a message via Skype™ to milosh18-ČR
Standardní

Citace:
Původně odeslal ovocnyknedliky Zobrazit příspěvek
Tak vysoko jako vy nejsem, ale pokud tomu rozumím lodě se dají krást i před tím a tím jak na loď vystřelí přeci o světlo příjde. Takže tento argument nechápu.
jo vystreli o svetlo prijde ale ukradne si dejme tomu almiranta kde ma 17.000 BZ a cca 1500 perel a pokud je to clovek co ma dost perel a nebo si muze do toho dost za investovat tak mu nebude delat problem si koupit svetlo znovu
milosh18-ČR je offline   Odpověď s citací
Odpověď

Nástroje témat
Režim zobrazení

Pravidla přispívání
Můžete zakládat nová témata
Můžete vkládat nové příspěvky
Můžete vkládat přílohy
Můžete upravovat své příspěvky

vB code je Zapnuto
Smajlíky jsou Zapnuto
[IMG] kód je Zapnuto
HTML kód je Vypnuto
Přejít do sekce

Zobrazený čas je GMT +1. Aktuální čas : 13:02.

Běží na: vBulletinu Verze 3.6.8
Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.