Takže klasika,nenasypu prašule-nehraju.Konkr.:mám na účtu skoro mega babek a nemůžu si vylepšit štětky v bordelech,anobrž nemám dostatek kreditů.
Možná by bylo vhodný,hned na začátku hry dát jasně na vědomí,že pokud tam nebudu rvát finance,tak si nezahraju.
Chápu argument typu:nedáváš peníze,nehraj,ale jedná se o to,že už dva roky hraju jitou hru,v pohodě jsem v první tisícovce a to i bez jakýhokoliv premiáku,další hra taky tak,už jeden a půl roku.
Asi je to opr.o penězích,v poslední době počet her typu nesypeš-nehraješ roste.
Takže klasika,nenasypu prašule-nehraju.Konkr.:mám na účtu skoro mega babek a nemůžu si vylepšit štětky v bordelech,anobrž nemám dostatek kreditů.
Možná by bylo vhodný,hned na začátku hry dát jasně na vědomí,že pokud tam nebudu rvát finance,tak si nezahraju.
Chápu argument typu:nedáváš peníze,nehraj,ale jedná se o to,že už dva roky hraju jitou hru,v pohodě jsem v první tisícovce a to i bez jakýhokoliv premiáku,další hra taky tak,už jeden a půl roku.
Asi je to opr.o penězích,v poslední době počet her typu nesypeš-nehraješ roste.
co to tady meleš hochu???
když nechceš hrát s kreditama, tak nehrej!
ale pokud si koupíš kreditový kurvy nebo písničky, tak se nediv, že na jejich údržbu jsou potřeba kredity.
kredit = prachy
jediná vyjímka jsou nesmrtelný kurvy - koupíš je za kredity, ale nemusíš je udržovat.
ale je bomba, že se dá sázet na fotbal - tak se dá přijít ke spoustě kreditů ( nevýhoda pro tebe, musej se nejdřív koupit)
kredit získáš tak, že klikneš ve hře na platby a dobít kredit. To tě přesměruje na stránku, kde se kredity dobíjí. Buď koupíš za sms nebo přes kreditku.
Je to smutne ale je to tak stoho si nic nedel musim stat pri tobe protoze i ja si myslel ,ze to je hra na pobaveni ale jak koukam je to zas jen otom nekomu cpat prachy
to se pleteš..nemusíš nikomu posílat peníze...dá se hrát i bez peněz..ale soupeři mají za kredity bonusy,resp. pomocníky co si za ně koupí a mají jejich výhodu...je jen na tobě zda si je pořídíš..navíc kredity se dají získat např. při Racoon Hill...a dá se jich získat hodně....